TRATTORIA DA GIORGIO

TRATTORIA DA GIORGIO Italiaanse Specialiteiten! Pizza & Pasta!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 274 beoordelingen
28 aug 2020 om 21:12 Uitstekend!
23 aug 2020 om 19:05 super snelle bezorging, zeer vriendelijk pasta heerlijk en goed warm
17 aug 2020 om 17:29 Duurde iets langer als gemiddeld maar het was zeker het wachten waard. Het eten was voortreffelijk!!!
14 aug 2020 om 22:32 Prima verzorgd. Hadden een gast met notenallergie en daar werd keurig rekening mee gehouden.
13 aug 2020 om 8:45 Pizza’s waren top, goede kwaliteit en prima groot. Wat miscommunicatie over de bezorging, dat verliep niet heel soepel.
12 aug 2020 om 20:07 Was heel goed lekker gegeten
11 aug 2020 om 20:21 Heerlijk gegeten! Calzone was top ook de andere pizza's vielen in de smaak. Volgende keer bestellen we zeker weer hier
10 aug 2020 om 23:18 Voor het eerst besteld hier. Lasagne al Forno besteld. HEERLIJK !!!!
10 aug 2020 om 8:37 Heel lekker eten! Één gerecht was iets anders (lasagne ipv casserecce alla sienese) , maar het was zo lekker dat we niet gebeld hebben :) Ik zie nu bij de andere beoordelingen dat we de bestelling van Funari gehad hebben en zij die van ons.
9 aug 2020 om 22:53 Het is was heerlijk, het duurde alleen 1.5 uur voor de bezorging. Wel bedankt voor de gratis sodas voor het ongemak
9 aug 2020 om 21:21 Het eten was heerlijk. Jongen van de bezorging erg aardig. Was top!!!
9 aug 2020 om 21:20 Verkeerde pasta geleverd. Lasagna was met penne.. Erg vreemd. En er zat ook kip in de lasagna. Ik ga hier niet meer bestellen.