TRATTORIA DA GIORGIO

TRATTORIA DA GIORGIO Italiaanse Specialiteiten! Pizza & Pasta!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 391 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Trattoria da Giorgio. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 8:04 Eten was veel sneller binnen dan in eerste instantie aangegeven en wederom nog heet en wederom heerlijk van smaak.
15 mei 2022 om 21:42 Eten is erg goed! Aantal keer besteld altijd tevreden.
6 mei 2022 om 21:52 Goed en sneller dan gedacht
30 apr 2022 om 21:37 Erg lekkere pasta, grote porties! Voor kleine eters is het genoeg om 2 keer van de pasta te eten of om te delen. Ook kregen we bij elke pasta een gratis broodje met kruidenboter. Hier bestellen we zeker vaker.
26 apr 2022 om 21:19 Snelle bezorging. We hadden pasta bolognese en pasta carbonara. Beide erg flauw. De carbonara was meer room dan carbonara (echte is zonder room), ook de spek was smaakloos. Erg machtig in vergelijking met anderen.
13 apr 2022 om 22:16 Ik zeg je eerlijk deze pizza was kaolo lekker neef
29 mrt 2022 om 19:35 super lekker calzone. leek niet zoveel maar was toch erg goed gevuld en kon hem maar net op... was goed van smaak en goed warm toen die aankwam..
27 mrt 2022 om 11:23 Stond klaar op de aangegeven tijd. Verse pasta en pizza waren allebei erg lekker!
14 mrt 2022 om 19:08 Eten zat geen smaak aan, flauw.
4 mrt 2022 om 15:24 pizza was erg lekker, goed gevuld en lekkere bodem. wel jammer dat de stokbrood klein was.
2 mrt 2022 om 20:59 Matige smaak, tagliatelle besteld en spaghetti gekregen.
11 feb 2022 om 22:24 Verkeerde gerecht bezorgd Salmone besteld en vlees ( shoarma?) ontvangen